Betekenis l'arena

‘Als je buiten de ring blijft toekijken, mis je een kans om te groeien en talent te ontdekken’

L’Arena staat voor DE Arena, waarbij de L’ met een knipoog verwijst naar mijn naam.

Een Arena staat voor mij symbool voor een plek waar het spannend en uitdagend kan zijn. Maar als je het lef hebt erin te gaan staan, kun je ook mooie overwinningen bereiken. Uiteraard kan die weg ernaartoe gepaard gaan met vallen en opstaan. Maar als je buiten de ring blijft toekijken, mis je een kans om te groeien en talent te ontdekken. Zonde, is mijn overtuiging. Door moed en veerkracht te tonen en de uitdaging aan te gaan, kun je nieuwe dingen leren en talenten ontplooien. Je komt hoe dan ook een ervaring rijker en daardoor sterker uit de strijd.

Daarnaast is een Arena een plek waar mensen van oorsprong naartoe gingen voor vermaak en vertier. Ik geloof dat leren en ontwikkelen ook ‘gewoon leuk’ kan zijn en dat je door het toevoegen van fun tevens zorgt voor een betere borging en resultaat. In een arena gaat het er immers ook om dat je een zo goed mogelijke prestatie neerzet. Ook op dat vlak is de naam dus passend bij waar ik voor sta.

En tot slot is een Arena een plek waar ‘strijd’  geleverd wordt. En aangezien het ontwikkelen en uitvoeren van games waarin teams strijden om de winst, een van mijn expertises is, is het ook op dat vlak een naam die perfect aansluit bij mijn dienstverlening.

Dus daarom!
L' Arena “Daagt je uit” L’Arena ‘Daagt je uit’