Referenties

‘Bijzondere combinatie van slimheid en warmte’

‘...Het verzuim is aantoonbaar beheersbaarder geworden...'‘Goede doorvrager. Heeft snel door waar de angel zit


‘...Niet bang om te confronteren''...Ondanks alle bestaande theorieën en gevolgde cursussen, was Linda in staat een frisse kijk op het geheel te geven’

‘Straalt veel vertrouwen en kundigheid uit’

Onderstaand een aantal ervaringen van mensen die met mij gewerkt hebben.

Jan van den Berg
HR manager UPS Nederland BV

" Linda heeft voor ons een verandertraject begeleid om het eigen regie model voor ziekteverzuim in te voeren en heeft op alle niveaus in de organisatie daarvoor draagkracht verkregen door duidelijke verwachtingen uit te spreken en zeer betrokken te zijn. De management game voor het top management heeft op een veilige manier inzicht gegeven in de do’s and don'ts en heeft het verandertraject verankert. Door de HR professionals te trainen in deze nieuwe rol hebben zij hun algemene adviesvaardigheden kunnen uitbreiden en zijn zij betere business partners geworden voor ons management. Het verzuim is aantoonbaar beheersbaarder geworden en haar persoonlijke benadering en doorzettingsvermogen hebben dat mogelijk gemaakt" .


Lia Cortenraad
Manager van een gemeente

"Toen ik manager van een dienstverlenende afdeling bij een gemeente was, heeft Linda mij met veel succes begeleid in het verlagen van het ziekteverzuim. Zij kon aangeven welke rol ik als manager in dit proces had en welke rol de medewerkers. Ondanks alle bestaande theorieën en gevolgde cursussen, was Linda in staat een frisse kijk op het geheel te geven" .


 HR adviseur PostNL over een managementgame.
" De manier waarop de trainster de sessie begeleid heeft was echt klasse. Goede tijdsbewaking, open houding. De structuur was goed en ook de openheid om uit te nodigen tot leren".


Deelnemer training 'Sturen op inzetbaarheid' 
"Je verstaat de kunst om het beste uit de groep + mensen individueel te halen > top trainer! "

Deelneemster training 'Persoonlijke effectiviteit'
" Heel  fijn dat je ons zelf na laat denken, niet overneemt maar op de juiste manier ondersteunt" .
 L’Arena ‘Daagt je uit’